יום שישי, 7 בספטמבר 2012

אנטריקוט בצלייה על הגריל

קוביות אנטריקוט בצלייה על הגריל!


אז נכון, כולם אוהבים סטייק אנטריקוט!
אבל מה עם כל האנשים שלא יודעים בדיוק להכין את סטייק האנטריקוט שלהם במידה הנכונה?

קוביות אנטריקוט בצלייה על הגריל!
בצליית קוביות אנטריקוט בגריל "אי אפשר ליפול" קוביות האנטריקוט תמיד יצאו טעימות ועסיסיות!
אנטריקוט בגריל

קוביות אנטריקוט לאחר צלייה בגריל
בצליית קוביות אנטריקוט בגריל "אי אפשר ליפול" קוביות האנטריקוט תמיד יצאו טעימות ועסיסיות!
אנטריקוט מתכון בטוח
חיתוך קוביות אנטריקוט לפני צלייה על הגריל
--> קוביות אנטריקוט וסטייק אנטריקוט רצוי לאכול במידת עשייה מדיום.

למידות עשיית בשר כנסו לאתר מאסטר שף בשר


האם לתבל בשר אנטריקוט או פילה או סינטה לפני צלייתו על הגריל?


לא רצוי לתבל את הבשר לפני שצולים אותו על הגריל!
הסיבה היא: מלח בישול מוציא מתוך הבשר את הנוזלים. ברגע שאנו מניחים את הסטייק או קוביות האנטריקוט על הגריל כל המיצים של הסטייק בורחים החוצה. במקום לקבל סטייק אנטריקוט עסיסי, נקבל סטייק אנטריקוט יבש!!


מתכון פשוט לקוביות אנטריקוט בגריל:



--> חותכים את סטייק האנטריקוט לקוביות של 3X3 ס"מ.
לא מתבלים בשר לפני צלייתו על הגריל!
מניחים את הבשר על הגריל, כל צד כ-2 דק' לקבלת בשר מדיום.
מוצאים מהאש ומתבלים במלח ופלפל/

התמונה צולמה במצלמת Canon  Canon EOS Rebel T3 12.2 MP CMOS Digital SLR with 18-55mm IS II Lens and EOS HD Movie Mode (Black)