יום חמישי, 23 באוגוסט 2012

תיבול שווארמה הודו


אז ככה: שואלים אותי לא מעט על תיבול נכון לשווארמה הודו נקבה.
האם כדאי לתבל בכמון? האם כדאי בפפריקה?
היום אסביר מעט על שווארמה ואיך מכינים שווארמה טעימה ומזינה.

--> נתחיל עם הבשר: בשר לשווארמה הטוב ביותר הנו : שווארמה הודו נקבה.
יש לבקש מהקצב שווארמה הודו נקבה פרוס דק דק.
חשוב מאוד לחתוך את הבשר לאורך בסטריפים של 3-4 סמ' אורך על עובי של 2 ס"מ לפחות.
לקבלת שווארמה טעימה כמובן שצריך תיבול נכון.!!
הסבר על תיבול שווארמה: היום ניתן למצוא תערובות לתיבול שווארמה בכל סופר.
אני ממליץ לכם לקנות תיבול בהרט מתוק!! שימו לב בהרט מתוק! יש שני סוגי בהרט היום בשוק.
יש לבקש תיבול בהרט מתוק.
בנוסף את השווארמה מתבלים בנוסף עם כמון ,פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.
אל תוסיפי קולה או כל דבר אחר שהורס את תיבול השווראמה

נכון להיום יש מתכון שמסתובב ברשת מתכון לשווארמה הודו נקבה הטוב ביותר ברשת!!
מאסטר שף בשר הנו בלוג לאוהבי הבשר ממליץ לכם בחום.

תהנו