יום שישי, 7 בספטמבר 2012

אנטריקוט בצלייה על הגריל

קוביות אנטריקוט בצלייה על הגריל!


אז נכון, כולם אוהבים סטייק אנטריקוט!
אבל מה עם כל האנשים שלא יודעים בדיוק להכין את סטייק האנטריקוט שלהם במידה הנכונה?

קוביות אנטריקוט בצלייה על הגריל!
בצליית קוביות אנטריקוט בגריל "אי אפשר ליפול" קוביות האנטריקוט תמיד יצאו טעימות ועסיסיות!
אנטריקוט בגריל

קוביות אנטריקוט לאחר צלייה בגריל
בצליית קוביות אנטריקוט בגריל "אי אפשר ליפול" קוביות האנטריקוט תמיד יצאו טעימות ועסיסיות!
אנטריקוט מתכון בטוח
חיתוך קוביות אנטריקוט לפני צלייה על הגריל
--> קוביות אנטריקוט וסטייק אנטריקוט רצוי לאכול במידת עשייה מדיום.

למידות עשיית בשר כנסו לאתר מאסטר שף בשר


האם לתבל בשר אנטריקוט או פילה או סינטה לפני צלייתו על הגריל?


לא רצוי לתבל את הבשר לפני שצולים אותו על הגריל!
הסיבה היא: מלח בישול מוציא מתוך הבשר את הנוזלים. ברגע שאנו מניחים את הסטייק או קוביות האנטריקוט על הגריל כל המיצים של הסטייק בורחים החוצה. במקום לקבל סטייק אנטריקוט עסיסי, נקבל סטייק אנטריקוט יבש!!


מתכון פשוט לקוביות אנטריקוט בגריל:



--> חותכים את סטייק האנטריקוט לקוביות של 3X3 ס"מ.
לא מתבלים בשר לפני צלייתו על הגריל!
מניחים את הבשר על הגריל, כל צד כ-2 דק' לקבלת בשר מדיום.
מוצאים מהאש ומתבלים במלח ופלפל/

התמונה צולמה במצלמת Canon  Canon EOS Rebel T3 12.2 MP CMOS Digital SLR with 18-55mm IS II Lens and EOS HD Movie Mode (Black)

סלט חצילים בטחינה

חצילים בטחינה מתכון מושלם
חצילים בטחינה
סלט חצילים,חצילים בטחינה או סתם חציל קלוי.
לחציל קלוי יש מגוון רחב של תיבולים. עם טחינה,עם מיונז,עם עגבניות שרופות ופלפל חריף ועוד ועוד עוד...
מי שאוהב חצילים לא מוותר על חצילים בטחינה לערב שישי.
אין כמו לאכול חציל בטחינה, לפני או אחרי החריימה המרוקאי של אמא שלי.
מתכון מהיר לחציל קלוי בתנור וטחינה גולמית.... יאמייי.

4 חצילים שחורים ,קלים וארוכים.
מי שלא לא יודע איך בוחרים חציל, הנה הטיפ:
1. החציל צריך להיות ארוך ויפה.
2. החציל במשקלו צריך להיות קל.
3. צבעו של החציל צריך להיות שחור פחם.

מצרכים:
1/2 כוס טחינה גולמית
1/2 מיץ לימון
1/2 שן שום
1/3 כוס מים

אופן הכנת הטחינה:
מערבבים את כל החומרים יחד. במידה וצריך יותר נוזל ,יש להוסיף מים או לימון לפי הטעם.

--> אופן ההכנה:
מבצעים חורים קטנים בחציל ומכנסים לצלייה בתנור.
לאחר כ- שעה החציל מוכן.
ליבת החציל לבנה וטעימה.

מערבבים את החציל עם הטחינה ומגישים! | מתכון מושלם לחציל בטחינה