יום רביעי, 23 במאי 2012

מתכון שווארמה



שווארמה מתכון בטוח
מי לא אוהב שווארמה? שווארמה טעימה מתחילה בבשר איכותי.
שווארמה מבשר הודו נקבה, זה המתכון הבטוח להצלחת מתכון שווארמה איכותית.
מגוון מתכוני שווארמה ניתן למצוא היום ברשת.
לא צריך ללכת למסעדה בכדי לאכול שווארמה טובה היום.
איך להכין שווארמה בבית? מתכון לשווארמה כמו של מסעדה.
בוא לראות ולהכין שווארמה איכותית, טעימה וקלה להכנה.

מצרכים:
1 קילו שווארמה הודו נקבה.
4 בצלים חתוכים גס
4 כפות שמן זית
1 כף כמון
1 כף "ראס אל חנות" תבלין מרוקאי מתוק.
1/2 כפית פפריקה מרוקאית מותקה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גס

אופן הכנת השווארמה:

חותכים את בשר השווארמה לרצועות דקות.
מטגנים עם מעט שמן זית  את הבצל עד להזהבה ומניחים בקערה.
מוסיפים מעט שמן זית למחבת ומטגנים את בשר השווארמה. לאחר כ- 3 דק' מוסיפים את התבלינים
וממשיכים בטיגון של עוד 5 דק' בלבד.
שימו לב: בשר הודו נקבה נוטה להתייבש בבישול ארוך!
מנת שווארמה כמו במסעדות.
ניתן לאכול את השווארמה בטורטייה מקסיקנית או על מצע של פירה

מחפש מתכון שווארמה הודו נקבה? מחפש סרטון להכנת שווארמה? מגוון מתכונים בוידאו עכשיו באתר אוכל טוב.
מתכוני בוידאו לבשר ודגים, איך להכין פיצה ביתית ועוד..
מתכון להכנת שווארמה בוידאו