יום רביעי, 25 באפריל 2012

מתכון לזניה איטלקית | לזניה איטלקית אוכל טוב

מתכון לזניה איטלקית | מתכון לזניה אוכל טוב

מחפש מתכון ללזניה איטלקית? מחפש מתכון מקורי ללזניה איטלקית?

לזניה איטלקית, אוכל טוב ומזין עכשיו באתר, מתכונים ואוכל טוב.
מי לא אוהב לזניה? ילדים אוהבים מאוד לזניה.
לכן היום נלמד להכין לזניה איטלקית, מיוחדת לילדים.
עשירה בעגבניות ושמנת. בדיוק כמו שילדים אוהבים.
מתכון לזניה קל להכנה עם ילדים.

מצרכים:

חבילת עלי לזניה( אין צורך בבישול מוקדם של עלי הלזניה)
200 גר' מוצרלה מגורדת.


לזניה לילדים
מחפש רוטב בשמל?
30 גר' חמאה
3 כפות קמח
3 כוסות חלב
1 כוס שמנת מתוקה
מלח,פלפל,אגוז מוסקט

מחפש מתכון לרוטב עגבניות?
30 גר' חמאה
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ,דק
2 שיני שום קצוצות
5 עגבניות טריות מקולפות וחתוכות לקוביות קטנות.
מלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם.
-->
אופן הכנת רוטב בשמל:
ממיסים בסיר קטן את החמאה, מוסיפים את הקמח ומסירים מהאש.
טורפים היטב יחד ומוסיפים באיטיות חלב ושמנת מתוקה.
מחזירים לאש קטנה ומערבבים ביטב עד להסמכה.
רביחה כזו לוקחת כ -10 דק' לפחות.

--> לרוטב העגבניות:
ממיסים את החמאה עם שמן זית ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
מוסיפים את העגבניות, מתבלים ומבשלים על אש קטנה, עד שהרוטב יסמיך.

טיפ לרוטב עגבניות ללזניה: רוצים לקבל רוטב טעים? הוסיפו אורגנו יבש

הרכבת הלזניה:
בתבנית משומנת היטב בחמאה,מניחים שכבה של עלי לזניה על כל התבנית.
מעל עלי הלזניה שופכים כמחצית מכומות רוטב העגבניות, רוטב בשמל כ-1/3 מהכמות
וחוזרים על הפעולה: שכבה שניה של עלי לזניה,מעל רוטב עגבניותורוטב בשמל.
מסימים בשכבה השלישית ואחרונה עם עלי לזניה ואת כל שאר רוטב הבשמל.
מוסיפים גבינת מוצרלה מגורדת ומקשטים באורגנו או טימין.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל -200 מעלות לכ- 40 דק'
20 דק' ראשונות עם נייר כסף ולאחר מכן ללא נייר הכסף עד להשחמה.

לעוד מבחר מתכונים ללזניה ומתכונים לשבועות כנסו לPicrest- אתר המתכונים והמסעדות של ישראל

מתכון לזניה איטלקית  | מתכון לזניה איטלקית מתוך האתר מתכונים ואוכל טוב | אוכל טוב מציע מגוון רחב של מתכוני אוכל טובים ובריאים | מתכוני לזניה לחג השבועות | מתכוני אוכל טוב ולזניה צמחונית עכשיו בתאר