יום שלישי, 22 במאי 2012

מתכון אסאדו ארגנטינאי

אין כמו אסאדו על המנגל..... בשר בבישול איטי עם המון שומן ובשר איכותי.
אסאדו הנה שיטת בישול בשר. גובה הבשר גבוה כ- 30 ס"מ מהגריל. הבשר מתבשל לאט לאט...
מחפשים מתכונים טובים לאסאדו? מתכון לאסאדו רק במתכונים ואוכל טוב.
המתכון הטוב ביותר למתכוני בשר,דגים מרינדות לבשר ועוד...
אסאדו ארגנטינאי המנה הטובה ביותר לבשר בבישול איטי.
היום נכין אסאדו בכלי חרס יצוק בבישול ארוך בתנור.
המון שום ועשבי תיבול מעט יין אדום וקדימה לתנור.
מנת בשר "שגר ושכח"
ככה אני אוהב לבשל בשר.
מתכוני בשר הטובים ביותר באתר אוכל טוב.
כל המתכונים באוכל טוב הנם קלים להכנה.

--> מצרכים:
3 ק"ג אסאדו חתוך לקוביות ,כולל העצמאות
1 ראש שום. כן כן ראש שום
10 גבעולי מרווה
10 גבעולי טימין
10 גבעולי זעתר
1 כף מלח גס
1 כף פלפל שחור
1/2 כוס יין אדום

אופן ההכנה:
מכניסים את כל נתחי האסאדו לסיר חרס או סיר יצוק ברזל.
מפזרים את כל השומים ועשבי התיבול. מפזרים מעט מלח גס ופלפל שחור.
מכסים במכסה ומכניסים לתנור לחום של 180 כ- שעתיים וחצי. לאחר שעתיים וחצי מוסיפים תפוחי אדמה,
מעט מים ושוב מלח ופלפל. ממשיכים בבי/ול של עוד כ- שעה וחצי.
לאחר מכן ניתן להגיש.. הריח והטעם יעשו לכם את היום.
בשר אסאדו בבישול ארוך בתנור. | מתכון אסאדו בתנור הטוב ביותר באתר אוכל טוב ומתכונים קלים.

איך מכינים אסאדו בבית? מגוון מתכוני אסאדו בוידאו! רק באתר אוכל טוב ניתן למצוא מתכוני וידאו קלים להכנה.
אסאדו בתנור ברוטב יין אדום מצומצם, תפוחי אדמה קטנים וראש 1 של שום.
מתכון אסאדו באתר אוכל טוב הנו המתכון לאסאדו הטוב ביותר ברשת

התמונה צולמה במצלמת Canon
Canon EOS Rebel T3 12.2 MP CMOS Digital SLR with 18-55mm IS II Lens and EOS HD Movie Mode (Black)