יום חמישי, 3 במאי 2012

דג סלמון בציפוי עשבי תיבול ופטריות


דג סלמון בציפוי פטריות ועשבי תיבול

מחפשים מתכון לדג דג סלמון בתנור?
מתכון קל וטעים לדג סלמון אפוי בתנור,מצופה עשבי תיבול ופטריות
דג סלמון אוהב מרינדות או ציפויים.
מנה חגיגית לערבי חג ושישי. לקראת חג השבועות החלטתי להראות לכם.
מתכון קל ומהיר לדג דניס.
דבר חשוב בדג סלמון: יש לקנות דג סלמון טרי היישר מהדייג (עדיף)
אבל אם אין לכם כזה. אז דג סלומון נורבגי קפוא, עושה את העבודה בצורה מושלמת.
אל תגידו איכ@ מג@#$... לא תאמינו עד כמה הדג הנורבגי טעים.
בואו לא נשכח, דג סלמון טרי יקר יותר מדג ים רגיל כמו דניס או בורי.
טוב יאלללה לעבודה. מבחר מתכוני דגים באתר אוכל טוב

מצרכים:
4 פרוסות דג סלמון טרי
10 פטריות ,קצוצות בבלנדר.
2 כפיות אורגנו טרי
2 כפיות טימין טרי
2 שיני שום
מיץ מחצי לימון.
3 כפות פירורי לחם
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
5 כפות שמן זית
-->
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל -180 מעלות.
במעבד מזון קוצצים את כל המרכיבים עד לקבלת מחית קצוצה גס.
מזליפים תוך כדי שמן זית לקבלת סמיכות הרוטב.
לאחר שקצצנו את כל המרכיבים, מעבירים את העיסה לקערה ומוסיפים כ-3 כפות פירורי לחם.
מצפים בנדיבות את הדג במחית שיצרנו ומהדקים טוב.
מכניסים לתנור ל20 דק' ללא ניר כסף. מוצאים לצלחת ומגישים עם חצאי לימון.

טיפ לדג סלמון: ניתן להגיש עם רוטב איולי או רוטב פסטו.

מבחר מתכוני דגים | מבחר מתכוני פסטה לשבועות | מתכוני אוכל טוב

התמונה צולמה במצלמת Canon 
Canon EOS Rebel T3 12.2 MP CMOS Digital SLR with 18-55mm IS II Lens and EOS HD Movie Mode (Black)