יום רביעי, 23 במאי 2012

ברוסקטה גבינת מוצרלה ותאנים צרובות על הגריל

ברוסקטה גבינת מוצרלה, תאנים צלויות על הגריל
מתכון לחג השבועות. מנה ראשונה מושלמת לחג השבועות, מתכון איטלקי לברוסקטה משובחת.
ברוסקטה צלויה בגריל בתוספת גבינת מוצרלה ...... יאמיייייי
לפי כל המתכונים שמסתובבים בימים האחרונים ברשת. אנחנו עומדים לעלות כ- 3-4 קילו בחג השבועות הקרוב.
החלטתי להכין לקראת חג השבועות, מנה ראשונה מושלמת, קלה להכנה וטעימה להפליא.
12 דק' עבודה והמנה מוכנה.
גם אם אין לכם גריל בבית. תוכלו לצלות את התאנים על הגז הביתי, הסבר בהמשך.
-->
מצרכים:
תאנים צלויות על הגריל
7 תאנים טריות חצויות.
1 גוש גבינת מוצרלה טרייה
1 בגט צרפתי חתוך באלכסון
שום כתוש
מעט שמן זית

אופן ההכנה:
על הגריל הביתי מניחים את התאנים על צד הקליפה.
צולים בגריל כ- 5 דק' בלבד.
במידה ואין לכם גריל, ניתן לצלות את התאנים על מחבט פסים  כ- 5 דק'.
מורחים מעט שמן זית על פרוסות הבגט ומוסיפים שום כתוש.
צולים על הגריל כ- 2 דק' ומוציאים לצלחת.
מניחים חתיכה גדולה ויפה של גבינת מוצרלה וכמובן את התאנים הצלויות.
מזלפים כל ריבה שהיא על המנה וקדימה בתאבון.

מחפשים מתכונים לשבועות? מחפש מתכוני ברוסקטה איטלקית? מגוון עצום למתכוני שבועות רק באתר אוכל טוב
התמונה צולמה במצלמת Canon 
Canon EOS Rebel T3 12.2 MP CMOS Digital SLR with 18-55mm IS II Lens and EOS HD Movie Mode (Black)