יום חמישי, 10 במאי 2012

סלט כרובית מטוגנת עם חומוס וטחינה לקישוט

סלט כרובית מטוגנת עם חומוס וטחינה לקישוט
אז נכון השילוב של חומוס וכרובית אולי לא נשמע לכם אבל היי חכו...
מי אמר שגרגרי חומוס, צריך לאכול רק בחומוס??
מתכון קליל ומהיר לחג השבועות. מתכון פשוט טעים, מרענן ושילוב מנצח.
כרובית מטוגנת על מצע גרגרי חומוס חמים וטחינה מוזלפת מעל.....
המטבח הטורקי ידוע בקומבינות מוזרות (חלקם מוצלחות, חלקם פחות)
אבל המנה הזו פשוט טעימה ,אוכל טוב, פשוט ומהיר.
מנה מושלמת לחג השבועות | סלט מושלם לערב שישי או ערבי חג.
כל מתכוני אוכל טוב, מתכונים לחג השבועות ומתכוני ליום שישי


מצרכים:
1/2 כוס גרגרי חומוס.
20 פרחי כרובית
2 שיני שום | או קוביית שום דורות
מלח
פלפל
טחינה ביתית
פטרוזיליה קצוצה
1/2 כף שמן זית לקישוט
2 כפות צנוברים קלויים.

אופן ההכנה:
לאחר השריית החומוס במים. יש לשוטף ולבשל את החומוס עם מעט סודה לשתייה.
כשעתיים לפחות.

  איך מבשלים חומוס? | מחפש מתכון לחומוס ביתי? מבחר מתכוני חומוס ביתי עכשיו באתר.



את הכרובית מטגנים על אש גבוה, מוסיפים מעט שום כתוש או שום דורות,מלח ופלפל.
לאחר שהכרובית קיבלה גוון שחום ויפה, מוצאים לקערה.
מכינים טחינה ביתית.
איך מכינים טחינה בבית? מתכון מושלם לטחינה ביתית.


הרכבת המנה:
בקערת הגשה יפה מוזגים כמות נדיבה של גרגירי חומוס חמים , מעל מניחים את הכרובית.
מזלפים טחינה ביתית , פטרוזיליה וצנוברים לקישוט.

מתכון ומהיר וקל וערב שישי | חברים מגיעים ואתם צריכים ארוחה מהירה? מתכון לסלט כרובית וגרגירי חומוס חמים בשילוב טחינה ביתית