מחפש מתכון למוקפץ תאילנדי על מצע אורז?
מתכונים ואוכל טוב עם מבחר מוקפצים קלים להכנה.
מוקפץ תאילנדי עשיר בטעמים, חלב קוקוס בשילוב רוטב קארי.
רוטב קארי אדום או ירוק כשר, הינו רוטב סמיך וחריף המתאים למנות אסייאתיות.
מתכונים ואוכל טוב, ירקות ועוף מוקפצים על מצע קארי.
מנה מושלמת בדיוק כמו במסעדות הטובות בארץ. מתכון מוקפץ של מסעדת הסוהו.. מתכון מוקפץ של מסעדת ג'ירף רק באתר אוכל טוב
מצרכים:
2 כוסות אורז
1 קילו פרגית, חתוכה לקוביות של 2 סמ' לפחות
4 גמבות,2 אדום,2 צהוב
2 בצלים,חתוכים לפרוסות עבות
2 כפיות ג'ינג'ר קצוץ
3 שיני שום,קצוצות
2 חצילים ,חתוכים לקוביות.
10 פטריות טריות,קצוצות גס
1 פחית,חלב קוקוס
3 כפות מחית קארי אדומה
חופן בוטנים קצוצים
אופן ההכנה:
מתחילים באורז.. אין באמת צורך להסביר איך להכין אורז!
אופן הכנת המוקפץ:
במחבת ווק (מחבת תאילנדית להקפצה) מתחילים לטגם את הבצל, על אש גבוה עד להשחמה.
מוסיפים את השום והג'ינג'ר וממשיכים להקפיץ כל הזמן.
לאחר שהבצל ,השום והג'ינג'ר מוכנים ,מוצאים לקערב ומחכים... (המשך ייבוא)
ממשיכים בהקפצת הירקות: מתחילים עם החציל, מטגנים את החציל עד השחמה יפה ומוסיפים את הפטריות.
לאחר הקפצת שני המוצרים האלו, מוציאים לקערת הבצל.
מקפיצים את נתחי הפרגיות עד שהבשרמתחיל להלבין (5 דק' הקפצה לפחות) ומוצאים.
מערבבים בקערה את החלב קוקוס ו3 כפות רוטב קארי.
מוסיפים לווק ומתחילים לצמצם כ- 5 דק' על אש גבוה.
לאחר צמצום הרוטב מוסיפים בחזרה את כל הירקות ,הבצל והפרגיות לתוך הווק.
מבשלים עוד כ-4 -5 דק' על אש גבוה ומוצאים.
מסדרים צלחת עם מנת אורז,מניחים מעל כמות יפה של מוקפץ תאילנדי (עוף וירקות) ולקישוט בוטנים.
בתאבון
מתכון למוקפץ תאילנדי | מתכון אוכל טוב למוקפץ תאילנדי עשיר בטעמים כמו במסעדה | מתכוני אוכל טוב לחג השבועות| מגוון מתכוני אוכל טוב למוקפצים אסייאתים
מתכון מוקפץ תאילנדי, מתכונים ואוכל טוב מוקפץ תאילנדי |
מוקפץ תאילנדי עשיר בטעמים, חלב קוקוס בשילוב רוטב קארי.
רוטב קארי אדום או ירוק כשר, הינו רוטב סמיך וחריף המתאים למנות אסייאתיות.
מתכונים ואוכל טוב, ירקות ועוף מוקפצים על מצע קארי.
מנה מושלמת בדיוק כמו במסעדות הטובות בארץ. מתכון מוקפץ של מסעדת הסוהו.. מתכון מוקפץ של מסעדת ג'ירף רק באתר אוכל טוב
מצרכים:
2 כוסות אורז
1 קילו פרגית, חתוכה לקוביות של 2 סמ' לפחות
4 גמבות,2 אדום,2 צהוב
2 בצלים,חתוכים לפרוסות עבות
2 כפיות ג'ינג'ר קצוץ
3 שיני שום,קצוצות
2 חצילים ,חתוכים לקוביות.
10 פטריות טריות,קצוצות גס
1 פחית,חלב קוקוס
3 כפות מחית קארי אדומה
חופן בוטנים קצוצים
אופן ההכנה:
מתחילים באורז.. אין באמת צורך להסביר איך להכין אורז!
אופן הכנת המוקפץ:
במחבת ווק (מחבת תאילנדית להקפצה) מתחילים לטגם את הבצל, על אש גבוה עד להשחמה.
מוסיפים את השום והג'ינג'ר וממשיכים להקפיץ כל הזמן.
לאחר שהבצל ,השום והג'ינג'ר מוכנים ,מוצאים לקערב ומחכים... (המשך ייבוא)
ממשיכים בהקפצת הירקות: מתחילים עם החציל, מטגנים את החציל עד השחמה יפה ומוסיפים את הפטריות.
לאחר הקפצת שני המוצרים האלו, מוציאים לקערת הבצל.
מקפיצים את נתחי הפרגיות עד שהבשרמתחיל להלבין (5 דק' הקפצה לפחות) ומוצאים.
מערבבים בקערה את החלב קוקוס ו3 כפות רוטב קארי.
מוסיפים לווק ומתחילים לצמצם כ- 5 דק' על אש גבוה.
לאחר צמצום הרוטב מוסיפים בחזרה את כל הירקות ,הבצל והפרגיות לתוך הווק.
מבשלים עוד כ-4 -5 דק' על אש גבוה ומוצאים.
טיפ למוקפץ תאילנדי: מחפש מתכון תאילנדי צמחוני? מתכון תאילנדי מושלם ללא בשר.
את אותו המתכון ניתן להכין ללא בשר
מסדרים צלחת עם מנת אורז,מניחים מעל כמות יפה של מוקפץ תאילנדי (עוף וירקות) ולקישוט בוטנים.
בתאבון
מתכון למוקפץ תאילנדי | מתכון אוכל טוב למוקפץ תאילנדי עשיר בטעמים כמו במסעדה | מתכוני אוכל טוב לחג השבועות| מגוון מתכוני אוכל טוב למוקפצים אסייאתים