יום שני, 30 בינואר 2012

מתכון לפיצה מהירה וטעימה


פיצה איטלקית

מחפש מתכון לפיצה? מתכון קל ומהיר לפיצה איכותית וטעימה.

פיצה איכותית מתחילה עם בצק ורוטב איכותי.
החלטנו להביא לכם היום את אחד המתכונים הקלים והטעמים ביותר לבצק פיצה.
אחרי שנים של שהות באיטליה למדתי להכין את בצק הפיצה הקל ביותר והטעים ביותר בעולם.
האיטלקים מכינים בצק לפיצה דקה,טעימה ומיוחדת.
מחפש מתכון לבצק פיצה? מחפש מתכון לבצק פיצה דקה ורוטב עגבניות ביתי ואיכותי?
מתכונים ואוכל טוב מפרסם את כל הסודות לפיצה.

מתכון לבצק פיצה דקה.


3 כוסות קמח רגיל
26 גרם שמרים (שימרית)
1/4 כוס מים קרים
קורט מלח
קורט סוכר
4 ענפי טימין רק העלים

אופן ההכנה:


מתכון לפיצה איטלקית
בקערה גדולה מכניסים את הקמח,הסוכר,המלח,השמרים והטימין.
מערבבים מעט עם מזלג ומוסיפים מים,מתחילים לערבב ביד את כל העיסה ולוחצים עם פרק כף היד
את כל הבצק כ-8 דק' לפחות.
לאחר לישת בצק הפיצה כ-8 דקות מתקבל בצק איכותי ולא דביק.
מעבירים את בצק הפיצה לקערה ומכסים במגבת. מניחים במקום חם לתפיחה של כ-שעה.
לאחר כשעה מוציאים את בצק הפיצה לשולחן עבודה עם קמח ומרדדים את הבצק לתבנית פיצה.
שימו לב: היום יש בחניות בארץ תבנית לאפיית פיצה מושלמת.התבנית הינה עשויה טפלון איכותי,
עם חורים בתחתית התבנית העוזרת לאפיית הפיצה בחלק התחתון.

לאחר רידוד בצק הפיצה מניחים את בצק הפיצה בתבנית אפיה לפיצה.
מכסים עם מגבת ומתפיחים עוד כחצי שעה.

מחפש מתכון לרוטב עגבניות לפיצה אמיתי איכותי?

שימו לב מתכון לרוטב עגבניות לפיצה איכותית!!

המתכון הינו מאחת המסעדות הטובות ברומא.

פיצות -מתכוני פיצהמתכון לפיצהמתכונים להכנת פיצה,  בצק פשוט טעים לפיצה הכנת רוטב לפיצה פשוט ומהיר להכנה, זמן הכנה לרוטב פיצה: 10דק'

רוטב עגבניות איטליקי לפיצה:



מתכון לבצק פיצה ורטב עגבניות לפיצה איכותית
5 עגבניות חלוטות.
20 עלי בזיליקום
1/2 בצל
2 שיני שום
5 ענפי טימין
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל גרוס (לא חובה)
1/2 כפית סוכר
1 כוס מים

אופן ההכנה:
את העגבניות יש לחלוט ולקלף את הקליפה.
חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ומניחים בצד.
בסיר קטן מטגנים בצל ושום עד להזהבה עדינה.
לאחר טיגון הבצל מכניסים את העגבניות ומטגנים עם הבצל והשום.
לאחר כ-2 דק' מוסיפים את התבלינים כולל הטימין והבזיליקום.
מוסיפים כ-1 כוס מים ומתחילים בבישול של כ-שעה.
לאחר כשעה רוטב העגבניות לפיצה מוכן רק נשאר לטחון אותו במוט.
יש לטחון את כל רוטב העגבניות לפיצה במוט בראון.
לאחר טחינת הרוטב בודקים תיבול ומתקנים לפי הטעם.
מקררים את הרוטב.

אופן הכנת הפיצה:
לאחר תפיחת בצק הפיצה מוסיפים את רוטב העגבניות, גבינת מוצרלה איכותית, פטריות טריות,
זיתים, עלי בזיליקום וכו...
מחממים תנור ל180 מעלות ומכניסים את הפיצה לכ-17 דק'.

אני מבטיח לכם שזה הפיצה הטובה ביותר שאכלתם.
פיצה איכותית מתחילה בבצק לפיצה איכותי, כמובן רוטב עגבניות לפיצה גם הוא אחד המרכיבים החשובים לפיצה.

אוכל טוב ומתכונים מביאה לכם את מתכון הפיצה הטוב ביותר ברשת!!
מתכון לפיצה | מתכון לבצק פיצה | מתכון לרוטב פיצה | מתכון לרוטב עגבניות לפיצה | רוטב הפיצה הטוב היותר עכשיו בתאר אוכל טוב ומתכונים קלים | המתכון הינו מאחת המסעדות הטובות ברומא.

פיצות -מתכוני פיצהמתכון לפיצהמתכונים להכנת פיצה בצק פשוט טעים לפיצה הכנת רוטב לפיצה פשוט ומהיר להכנה, זמן הכנה לרוטב פיצה: 10דק'

התמונה צולמה במצלמת Canon 
Canon EOS Rebel T3 12.2 MP CMOS Digital SLR with 18-55mm IS II Lens and EOS HD Movie Mode (Black)