יום שלישי, 24 באפריל 2012

מתכון סשימי סלמון וטונה | מתכון סשימי אוכל טוב


מתכון אוכל טוב לסשימי סלמון וטונה
סשימי טונה וסלמון מתכון אוכל טוב


מחפש מתכון לסביצ'ה טונה וסלמון?

מתכון קל ומהיר לסשימי טונה וסלמון בתחמיץ מדהים.
היפנים יודעים איך לאכול דג טונה ודג סלמון.
דג סלומון בתחמיץ אסייאתי בשילוב פלפל חריף.
20 דק' השקעה ואתם מסודרים.
מתכון לסשימי דג עם ניחוח אסייאתי.מתכון אוכל טוב, דג סלומון וטונה בתחמיץ סוייה וטריאקי עם מעט פלפל חריף ושומשום.

מצרכים:
400 גר' סלמון טרי
200 גר' טונה אדומה טריה
1 פלפל חריף
3 כפות סוייה
1 כף טאריקי
חופן כוסברה טרייה

אופן ההכנה:

חיתוך הסלמון והטונה, מחיבות חיתוך לאורך הסיבים ולא כנגד הסיב.
בקערה גדולה,מניחים את כל חתיכות הסלמון והטונה.
מוסיפים את כל התבלינים והכוסברה.
מערבבים בעדינות, מסדרים בצלחת ומגישים.

מתכון סשימי טונה | מתכון סשימי סלמון | מבחר מתכוני דגים באתר אוכל טוב | מתכוני מסעדת סוהו ראשון לציון לסשימי טונה וסלמון. | מחפש מתכון לסשימי טונה,אוכל טוב ומתכונים קלים לסשימי טונה בתחמיץ חריף