MENU

אתר אוכל טוב, מציע מגוון מתכונים כשרים. מתכוני דגים, מתכוני בשר, מתכון לחומוס ועוד..

יום שלישי, 24 באפריל 2012

מתכון בורקיטס | אוכל טוב מתכון בורקיטס


אוכל טוב,מתכון לבורקיטס מקורי
מתכון לבורקיטס אוכל טוב

 מחפש מתכון לבורקיטס יווני? מתכון לבורקיטס קל ומהיר

מתכון לבורקיטס מתאים לשבת בבוקר ולכל ארוחה חלבית.
היוונים ממלאים את הבורקיטס במגוון גבינות כבשים.
אנחנו נלמד להכין היום מתכון לבורקיטס יווני עם גבינות צאן ובקר.
מתכון לבורקיטס עם גוון זהוב ממולא גבינות ותרד וכמובן ציפוי שומשום.

החג הלבן (שבועות) מביא איתו מאות מתכוני חג לקראת שבועות
כל כך הרבה פעמיים אנחנו אוכלים בורקסים ובורקיטס במאפיות. מה הבעיה להכין בורקס או בורקיטס בבית?
לא בעיה. !!!
היום המתכון והפשוט ביותר לבורקיטס פשוט ,טעים ומתאים ביותר לחג השבועות.
כולנו חושבים על הקלוריות כשאנחנו אוכלים בורקסים ובורקיטס.
היום החלטתי להראות לכם מתכון בורקיטס עם מעט מעוד שמן וחמאה.
אז קדימה לעבודה.
יוון בנפילה אבל הבורקיטס שלהם בעלייה.... חג שבועות שמח.

מצרכים:

150 גרם שמנת חמוצה
200 גר' קמח תפוח
80 גר' חמאה, חתוכה לקוביות קטנות
מעט מלח

למלית הגבינות תרד וחצילים.

2 חצילים גדולים
100 גר' גבינה בולגרית
100 גר' קשקבל
80 גר' פרמז'ן
700 גר' תרד טרי, או תרד קפוא.
1/2 כפית פלפל לבן
1 חלמון
1 שן שום

אופן הכנת בצק הבורקיטס:
במיקסר עם וו גיטרה, מערבבים את הקמח,חמאה ומלח עד לקבלת מרקם פירורי.
עוצרים את המיקסר ומוסיפים שמנת חמוצה ומעבדים קלות עד לקבלת בצק אחיד.
יוצרים מלבן ומכניסים למקרר למנוחה. (לא לשכוח לעטוף את בצק הבורקיטס)

אופן הכנת המלית:
קולים בתנור את החציל או על אש גלוייה, מרוקנים את התוכן ,קוצצים ומקררים.
לתוך הקערה מפוררים את הגבינות, קשקבל,פרמז'ן וגבינה בולגרית.
הכנת התרד: אם אתם מכינים תרד טרי , יש לטגן את התרד עד שהתרד מצטמצם.
קוצצים או טוחנים את התרד.
אופציה שנייה: ניתן לקנות תרד קפוא ולטגן אותו עד שמתקבלת מחית פירורים.
לאחר מכן מכניסים את התרד לקערת המלית. מתבלים במעט מלח,פלפל ושן שום,חלמון.
מערבבים את הכל ומניחים למלית להתקרר!!
הרכבת הבורקיטס: מרדדים את הבצק לעובי 3 ס"צ, חותכים את הבצק לעיגולים בקוטר 10-12 ס"מ.
את עיגולי הבצק ממלאים במלית וסוגרים לחצי ירח.
מהדקים את בצק הבורקיטס בעזרת מזלג.
מורחים בביתה טרופה ומפזרים שומשום.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 12-15 דק'.
בתאבון......

מתכון בורקיטס הטוב ביותר ברשת | מחפשים מתכונים לחג השבועות? מתכוני בורקס ובורקיטס מיוחדים לחג.







מתכון פנקיק חלומי ופירות טריים



מתכון לפנקיק חלומי עם גלידה
פנקיק חלומי עם גלידה | מתכון אוכל טוב פנקיק אמיתי


מחפש מתכון לפנקיק צרפתי?

מתכון לפנקיק אמיתי בתוספת גלידה ופירות טריים.
אין יותר טוב מלסיים ארוחה עם פנקיק אמיתי.
אוכל טוב שמח לתת לכם מתכון מהיר וקל לפנקיק צרפתי.
25 דק' עבודה ויש לכם פנקיק מושלם.

מתכון לדג דניס בתנור

 <> 
אוכל טוב,מתכון לדניס בתנור
מתכון לדג דניס מרוקאי


מתכון לדג דניס מרוקאי בתנור | מחפש מתכון לדג דניס בתנור עם לימון ושום

מתכון קל ומהיר לדג דניס בתנור ליום שישי וערבי חג.
דג דניס טרי בתוספת לימון טרי וכבוש עם כוסברה טריה ושום טרי, הופכת את מנת הדג לעשירה בטעמים
וכמובן מזינה.
מתכון דג דניס בתנור קל להכנה עכשיו באוכל טוב.
דג דניס עשיר בשומן ,דג הדניס שמן יותר במבורי או לברק.
לכן דג הדניס יוצא טעים מאוד בתנור וגם על הגריל.
מחפש מתכון לדג דניס בתנור ברוטב חמאה ועשבי תיבול?
מתכונים ואוכל טוב במתכון פשוט ומהיר לדניס אפוי בתנור.
30 דק' הכנה ותקצרו מחמאות נהדרות.
המתכון הינו עם דג דניס אבל ניתן להחליף עם כל דג אחר.
מתכון אוכל טוב לדניס בתנור.

מצרכים:
50 גרם חמאה מומסת
מיץ מחצי לימון
1/2 כוס יין לבן
4 כפות טרגון קצוץ
3 שיני שום כתושות
כף טימין קצוץ
כף רוזמרין טרי
מלח פלפל

אופן ההכנה:

\בסיר קטן ממיסים את החמאה ומוסיפים את השום. מטגנים מעט ומוסיפים את עשבי התיבול,מלח,פלפל והיין
מבשלים כ- 4 דק'.
מצננים את הרוטב ויוצקים מעל דג הדניס
מכסים בנייר כסף ואופים בתנור כ-30 דק' על 170 מעלות.
מתכונים קלים ואוכל טוב. מתכון דניס בעשבי תיבול. טעים,פשוט וקל

מתכון לדג דניס לערב שבת, אוכל טוב ומתכונים קלים להכנה | דג דניס מתכון קל ואוכל טוב לרוטב עשיר לדג דניס

מתכון לפיצה איטלקית | מתכון אוכל טוב לפיצה איטלקית



פיצה איטלקית,אוכל טוב ומתכונים
מתכון לבצק פיצה | מתכון לפיצה אוכל טוב
  מחפש מתכון לפיצה איטלקית? מחפש מתכון לבצק פיצה או פוקא'צה איטלקית
למתכון ובצקי פיצה יש הרבה מתכונים.
מתכון לפיצה איטלקית עבה,עם מבחר תוספות מיוחדת שילדים אוהבים.
מתכון פיצה לילדים עכשיו באתר אוכל טוב.
מתכוני פיצה לילדים | בצק עבה עם רוטב פסטו,גבינת מוצרלה איכותית וכל תוספת שרק תבחרו.
מתכוני פיצה באתר אוכל טוב






מחפש מתכון לבצק פיצה כמו בפיצריה? מחפש מתכון לפיצה טוני ווספה? מתכוני בצק לפיצה הטובים ביותר.
מתכוני פיצה, מתכוני אוכל טוב לפיצה כמו בפיצריות | מתכון לרוטב פיצה כמו במסעדה.| מגוון מתכוני פיצות מקוריות עכשיו באתר אוכל טוב ומתכונים.

מתכון סשימי סלמון וטונה | מתכון סשימי אוכל טוב


מתכון אוכל טוב לסשימי סלמון וטונה
סשימי טונה וסלמון מתכון אוכל טוב


מחפש מתכון לסביצ'ה טונה וסלמון?

מתכון קל ומהיר לסשימי טונה וסלמון בתחמיץ מדהים.
היפנים יודעים איך לאכול דג טונה ודג סלמון.
דג סלומון בתחמיץ אסייאתי בשילוב פלפל חריף.
20 דק' השקעה ואתם מסודרים.
מתכון לסשימי דג עם ניחוח אסייאתי.מתכון אוכל טוב, דג סלומון וטונה בתחמיץ סוייה וטריאקי עם מעט פלפל חריף ושומשום.

מצרכים:
400 גר' סלמון טרי
200 גר' טונה אדומה טריה
1 פלפל חריף
3 כפות סוייה
1 כף טאריקי
חופן כוסברה טרייה

אופן ההכנה:

חיתוך הסלמון והטונה, מחיבות חיתוך לאורך הסיבים ולא כנגד הסיב.
בקערה גדולה,מניחים את כל חתיכות הסלמון והטונה.
מוסיפים את כל התבלינים והכוסברה.
מערבבים בעדינות, מסדרים בצלחת ומגישים.

מתכון סשימי טונה | מתכון סשימי סלמון | מבחר מתכוני דגים באתר אוכל טוב | מתכוני מסעדת סוהו ראשון לציון לסשימי טונה וסלמון. | מחפש מתכון לסשימי טונה,אוכל טוב ומתכונים קלים לסשימי טונה בתחמיץ חריף

מתכון סלט יווני עם פרמז'ן ותפוח עץ


מתכון אוכל טוב לסלט יווני עם פרמז'ן
מתכון סלט יווני אותנטי | מתכון לסלט יווני אוכל טוב


מחפש מתכון לסלט יווני עם פרמז'ן ואגוזים?

סלט יווני קל להכנה מתכון לסלט יווני עם חסה, אגוזים , גבינת פרמז'ן ותפוח עץ.
מתכון קליק ומהיר לארוחת ערב חלבית ונהדרת.
היוונים אלופים בסלטים מהירים.
אז נכון רוב הסלטים אצל היוונים כוללים חומץ בין יין (אני מת על החומץ הזה)
גם המתכון הזה לסלט יווני כולל חומץ בין יין כהה ומשולב בתוכו חומץ תפוחים ודבש.
אני מבטיח לכם שלא תפסיקו לקבל מחמאות על הסלט הנהדר הזה.
מתכון לסלט יווני עם חומץ בין יין עכשיו באתר אוכל טוב.
תהנו

מצרכים:
1 חבילת חסה ערבית
1 חסה רגילה
1 תפוח עץ ירוק
1 סלק אדום טרי(לא מבושל)
חופן אגוזים
100 גר' גבינת פרמז'ן
6 כפות חומץ בין יין
3 כפות חומץ תפוחים
4 כפות דבש
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:
.

יש לחתוך את שתי חבילות החסה (לקרוע ביד) לחתיכות גדולות.
את תפוח העץ יש לחתוך לפלחים דקים.
כמו כן גם את הסלק יש לגרד בפומפיה ולהוסיף לקערת הסלט.
מכניסים את האגוזים ומגרדים גבינת פרמז'ן באיכות טוב.

לרוטב:
בכלי שניתן לסגור, מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים טוב טוב...
במידה ויש צורך לתקן תיבול ,מתקנים.
שופכים מעט מהרוטב על הסלט ובתאבון.

מתכון לסלט יווני | מתכון אוכל טוב לסלט יווני עם סלק ואגוזים.| מתכוני אוכל טוב לסלטים ומנות ראשונות.| מתכוני אוכל טוב ומתכונים קלים |מגוון מתכוני אוכל טוב ,מהירים וקלים. עכשיו באתר אוכל טוב

מתכון לזניה חלבית | לזניה אוכל טוב

מתכון לזניה חלבית | מתכון לזניה אוכל טוב
מחפש מתכון ללזניה חלבית?
 מבחר מתכוני לזניה. בלוג אוכל טוב מזמין אתכם להנות ממבחר מתכוני לזניה חלבית הכוליים: שמנת ,פטריות,גבינות רכות ועוד. מתכון לזניה חלבית קלה להכנה. לזניה חלבית מתכון קל לערב שישי או סתם ליום חול. רביחה קלה של קמח,חמאה ושמנת או חלב הופכת כל לזניה חלבית לטעימה הרבה יותר. לזניה חלבית כשרה עכשיו באתר אוכל טוב. לזניה יוונית הכוללת מגוון גבינות טעימות להפליא. מתכון לזניה יוונית עם גבנית פטה,פטריות וכרישה.
 מצרכים: 2 בצלים קצוצים דק.
2 גבעולי כרישה החלק הלבן בלבד,קצוץ לעיגולים
 4 שיני שום קצוצות
 1 חבילת פטריות טריות,קצוצות גס
 1 פטרית פורטובלו, קצוצה גס
 1 קילו תרד טרי או קפוא (עדיף טרי)
100 גר' חמאה
200 גר' גבינת פטה יוונית
 200 גר' גבינה לבנה
100 גר' פרמז'ן
150 גר' צנוברים
 5 כפות שמנת מתוקה
1 כפית מלח
 1 כפית פלפל גרוס
1 חבילת עלי לזניה רוטב בשמל: מחפש רוטב בשמל קל ופשוט? מתכונים ואוכל טוב,
רוטב בשמל מהיר מצרכים:
 100 גרם חמאה
 1 כוס חלב
 2 כפות קמח ממיסים החמאה בסיר קטן( שימו לב לא לשרוף את החמאה). בוזקים את הקמח כף אחרי כף באיטיות, תוך ערבוב עד שנספג כולו בחמאה. מוסיפים את החלב תוך ערבוב (למניעת יצירת גושים). ממשיכים לערבב עד שנוצר רוטב אחיד. אם סמיך מדי, מוסיפים עוד חלב עד שמגיעים לדרגת הסמיכות הרצויה. מסירים מהאש ומשאירים מכוסה אופן ההכנת הלזניה: מחממים מחבת ומניחים בפנים את החמאה. מטגנים את הבצל עד שקיפות ומכניסים את השום לטיגון קצר. לאחר מספר דקות מוסיפים את הכרישה ומטגנים עד הזהבה קלה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד. במחבת נוספת מתחילים באידוי התרד כ10 דק' לפחות. מחברים יחד את תערובת הבצל,השום,הכרישה והתרד ומקפיצים יחד מס' דק'. מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים: גבינה לבנה,גבינת פטה, גבינת הפרמז'ן, שמנת מתוקה ואת חופן הצנוברים הקלויים. מערבבים מס' דקות עד לתערובת אחידה. בתבנית רחבה המתאימה לתנור מתחילים לסדר את עלי הלזניה. מניחים שכבה עבה של תוכן המלית ומניחים עוד שכבת עלי לזניה. מעל כל הלזניה היוונית שלנו שופכים את רוטב הבשמל. מחממים תנור ל180 מעלות ומכניסים את הלזניה הצמחונית לכ-50 דק. להמתין כ-10 דק' לפני חיתוך הלזניה. מתכון לזניה יוונית, מתכון פשוט קל ומהיר |מתכונים קלים ואוכל טוב ,לזניה יוונית מתכון לזניה בוידאו עכשיו במתכונים ואוכל טוב | מגוון מתכוני אוכל טוב ללזניה חלבית ואוכל טוב. מחפש מתכון ללזניה לערב שבועות? מתכוני אוכל טוב ללזניה חלבית לחג השבועות | מתכון לזניה הטובה ביותר ברשת

מתכון לשניצל וינאי


מתכון אוכל טוב לשניצל וינאי
מתכון שניצל וינאי | מתכון לשניצל אוכל טוב


מחפש מתכון לשניצל וינאי? מתכוני אוכל טוב במתכון לשניצל וינאי.

בוינה השניצל הינו מנת הבשר הנמכרת ביותר בוינה.
במסעדות בוינה תוכלו למצוא מתכוני שניצל וינאי בגודל של מחבט טניס. (ואני לא מגזים)
לקבלת שינצל וינאי יש לדפוק על השניצל טוב טוב על גבי נייר נצמד עד לגודל הרצוי.
תיבול מיוחד לשניצל ויש לכם מתכון לאוכל טוב של שניצל וינאי איכותי, מתכון שניצל לילדים | מתכון שניצל אוכל טוב
בתאבון

מצרכים:

1 ק"ג שניצל דפוק (לא דק מידי)

תיבול שניצל וינאי | מתכון לשניצל
 3 כפות חרדל די'זון או רגיל (עדיף חריף)
1 ביצה טרופה
1 כפית מלח שולחן
1 כפית פלפל שחור
1/2 חבילת כוסברה,קצוצה
פירורי לחם לפי הצורך.

אופן ההכנה:

יש לחתוך את השניצל מפרפר,לשתי חלקים גדולים.(שימו לב לא להפריד את הפרפר)
יש להניח את השניצל,על גבי ניילון נצמד ולסגור את הניילון על השניצל.
קדימה לחבטות... יש לדפוק את השניצל עד לגודל הרצוי.
בקערה, מניחים את כל השניצלים ומתבלים בכל התבלינים הרשומים.

מרינדת שניצל: עדיף להכניס את השניצל למקרר לכ-שעה.

מפזרים פירורי לחם בצלחת גדולה,מתבלים במעט מלח,פלפל ופפריקה את פירורי הלחם וקדימה לטיגון

מחפש מתכון לשניצל וינאי? מגוון מתכוני שניצל לילדים ,מתכוני אוכל טוב ומתכונים קלים עכשיו באתר.
מתכוני שניצל איכותי ,מתכוני שניצל וינאי, מתכון לשניצל ביתי כמו במסעדת בכור את שושי

מתכון לצלעות כבש


מתכון אוכל טוב לצלעות כבש
מתכון לצלעות כבש | מתכון אוכל טוב
 מחפש מתכונים לצלעות כבש? מבחר מתכוני בשר
אוכל טוב שמחים לתת לכם לפני יום העצמאות מבחר מתכוני בשר.
צלעות כבש על המנגל, צריבה נכונה של צלעות הכבש,מבטיחה הנאה צרופה.
צלעות כבש נמכרות בישראל כצלעות טלה.
צלע הטלה הינו קטן יותר מצלעות כבש,אך טעים ופריך הרבה יותר.
אוכל טוב מזמין אתכם למתכון צלעות כבש איכותי.

מצרכים:
1 קג' צלעות כבש
1/2 כוס טאריקי
2 כפות מלח גס
1 כף פלפל גרוס

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים את כל התיבול.
צולים את צלעות הכבש על הגריל.
כדקה לפני הוצאת צלעות הכבש מהגריל.
מתחילים בהברשה של צלעות הכבש מכל הצדדים.
לאחר כדקה מוצאים את צלעות הכבש מהגריל ומגישים.

מתכון לפוקאצ'ה אוכל טוב | פוקאצ'ה מתכון



השיגעון לפוקאצ'ות התחיל אצלי לפני קצת יותר משנתיים.
התחלתי להעיז ולהתעסק אז עם בצקי שמרים וניסיתי כל מיני מתכונים שהיו ברשת,
האמת שבכל גירסה או צורת הכנה הפוקאצ'ה יוצאת טעימה ועם הזמן הפסקתי בכלל למדוד את המרכיבים
ואני פשוט מוסיף את המצרכים לפי הרגש.
יש אין סוף אפשרויות לגיוון עם הבצק הנהדר הזה והוא מתאים גם לפיצות דקות או עבות,
אפשר להתפיח ולאפות אותו כשהוא מקומח או כשהוא עטוף בשמן זית,
אפשר להוסיף עשבי תיבול ותבלינים לבצק ואין ספור אפשרויות לציפוי הפוקאצ'ה,
אפשר לאפות את הבצק על חלוקי נחל ויוצאת "פרנה" מרוקאית משגעת.
אני מצרף את המתכון הבסיסי והפשוט שממנו התחלתי ואשתדל לתת כמה שיותר רעיונות ואפשרויות כאן.

מתכון פוקאצ'ה ביתית | מתכון לאוכל טוב

 מחפש מתכון לפוקאצ'ה אוכל טוב | פוקאצ'ה מתכון קל ומהיר להכנה.

פוקאצ'ה טעימה ומהירה להכנה,קמח,מים שמרים ושמן ואתם על הדרך הנכונה לפוקאצה איכותית.
יש המון מתכונים לפוקאצ'ה ביתית, אבל המתכון לפוקאצ'ה הזו הינה קלה מאוד להכנה.
כמובן שניתן לשדרג כל פוקאצ'ה עם תוספות מדהימות כמו: חצילים,בצל מטוגן,עגבניות,גבינות פטה,גבינות מוצרלה ועוד..
מתכון פשוט וקל לאוכל טוב | פוקאצ'ה מתכון קל
תהנו.

מתכון קל לאוכל טוב | מתכוני ילדים ואוכל טוב | מתכון לפיצה ביתית | מגוון מתכוני דגים ובשר

מצרכים:


מתכון לפוקצ'ה סביח | מתכון פוקצ'ה אוכל טוב
800 גר'
2 כפות שמרים יבשים
2 כוסות מים
2 כפות דבש
1/3 כוס שמן זית
כף מלח שולחן

אופן ההכנה:

מכניסים את כל החומרים יחד(למעט המלח) למיקסר עם וו לישה.
פעולת המיקסר חייבת להיות על מהירות בינונית למשך 10 דק.
אחרי שכל החומרים התאחדו יחד, מוסיפים את המלח.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת (למניעת התייבשות)
מכסים את קערת הבצק בניילון נצמד ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
(כשעה בקיץ/ כשעה וחצי בחורף, להניח במקום חמים)
לאחר תפיחת בצק הפוקאצ'ה,מחלקים את הבצקלכדורים לפי הגדול המתאים (כ-6 כדורים לחות)

טיפ לפוקאצ'ה: אין "להתעסק" יותר מידי עם הבצק, בכדי לא להוציא את האוויר מבצק הפוקאצ'ה.

משמנים מעט את הכדורים במעט שמן זית למניעת התייבשות.
מניחים לפתיחה נוספת כ-30 דק'.
לאחר תפיחה שנייה, מכניסים את הכדורים "לטבילה מהירה בקמח" מנערים ופותחים לגודל הרצוי.
מניחים בתבנית אפייה כולל נייר אפייה. מברישים את הפוקאצ'ה בשמן זית, מלח גס וכל ירק שרק תרצו להוסיף.
חציל מטוגן, ביצה קשה,עגבניות שרי, גבינת מוצרלה(כדורים) ,רוזמרין ,טימין ועוד...

טיפ לאפיית פוקאצ'ה: חממו תנור בכ- 220 מעלות כ- 30 דק' לפני הכנסת הפוקא'צה לתנור

אופים בחום של 220 מעלות לכ 7-11 דק' (תלוי בחוזק התנור)
ניתן להוסיף מעט שמן בסיום האפייה.

בתאבון


המטבח האיטלקי הוא המפורסם בעולם. המתכונים הבולטים ביותר במטבח האיטלקי הם: מתכוני פיצות, פוקאצ'ות, מתכוני פסטות, מתכוני לזניה, מתכוני קלצונה ועוד..
המטבח האיטלקי מאופיין בחומרי גלם איכותיים וטריים. עשבי תיבול ועגבניות טריות הן חלק מהמאפיין החזק ביותר במטבח האיטלקי.
המטבח האיטלקי מחולק ומגוון על פי האזור. המטבח הסיצילינה מושפע מהמטבח הצרפתי ומשלב בתוכו כמון פטריות והעיקר פטריות כמהין.
המטבח הסיצליני מאופיין גם במנות בשר, מתוקים העשויים שקדים ואגוזי מלך ודבש, רטבים, מרקים ובשר בחומץ.
במטבח הרומאי: מטבח עשיר בטעמים ,פיצות דקות ורטב עגבניות טרי ומתובל בעדינות.
הפיצות ברומא כמעט ככולם עשויות על לבנים.
לא רק פיצות ולזניות .......
במטבח האיטלקי ניתן למצוא המון מתכונים כגון: בשר, דגים, לחם במעטפת בשר, ארוחות קלות - מזטים.
עוגות, מאפיים וכמובן ירקות טריים.

מתכון נבחר


פרגיות מתובלות
 מתכון נבחר של חודש אפריל: מתכון בשר לצלעות כבש
בחרנו לכם אתר מתכוני בשר כנסו עכשיו לקבלת מתכוני בשר

סלט סלמון אסייאתי | מתכון לסלט סלמון אסייאתי


מתכון לסלט סלמון צרוב | מנה אסייאת | אוכל טוב


מחפש מתכון לסלט אסייאתי כמו במסעדה.

סלט סלמון אסייאתי קל להכנה בבית.
כל מתכוני אתר אוכל טוב הינם מתכונים קלים להכנה ביתית.
שילוב מנצח של סלמון צרוב על מחבת פסים,סוייה איכותית,אבוקדו טרי וסלט ירוק טרי.
השילוב הזה תמיד משדרג סלט סלמון אסייאתי.

בורקס תרד ביתי, מתכון אוכל טוב לבורקס תרד



בורקס תרד ביתי במילוי גבינות | מתכון בורקס אוכל טוב


מחפש מתכון לבורקס תרד? בורקס תרד קל להכנה.

משלב הבצק עד לתערובת התרד במילוי גבינות.
בצק פריך וטעים בתוספת גבינות ותרד. עכשיו באתר אוכל טוב.
מתכון בורקס תרד לשבועות ולימי שישי וחגים.
אז נכון,בורקס תרד דורש הכנה מוקדמת של הבצד והתרד.
אבל ההשקעה משתלמת.
בורקס תרד במילוי גבינות.
בתאבון.

הכנת סושי ביתי | סושי אוכל טוב


סושי ביתי | הצלחה מובטחת


מחפש להכין סושי בבית? באתר אוכל טוב ניתן למצוא מגוון מתכוני סושי ביתי

הכנת סושי בבית הינה קלה להכנה.
אורז, דג, אצות, מלפפון,גזר,אבוקדו ומחצלת גלגול.
זה כל מה שצריך להכנת סושי בבית.
אל תתעצלו, סושי ביתי יכול להיות טעים לא פחות ממסעדה יוקרתית או סושיה מוכרת.
איך מכינים אורז לסושי? איך חותכים דג סלומון למנת סושי קליפורניה.
כל המידע על סושי עכשיו באתר אוכל טוב

מתכון חומוס ישראלי אמיתי | מתכון חומוס מסעדות

חומוס מסעדות,המתכון הטוב ביותר!! עכשיו באתר אוכל טוב

מחפש מתכון לחומוס ישראלי אמיתי?



-->
מבחר מתכוני חומוס ישראלים עכשיו באתר אוכל טוב.
למתכון חומוס ישראלי,רצוי לקנות גרגירי חומוס בשם הדס.
גרגירי חומוס הדס הינו זן ישראלי מושבח לחומוס.
גרגירי חומוס הדס הינם קטנים וטעימים להפליא.
אז קדימה לעבודה. מתכון חומוס טעים וקל להכנה
מתכון חומוס מסעדות ,מתכון קל ואוכל טוב
מצרכים:
1/2ק"ג חומוס מזן הדס
 כוס טחינה גולמית משובחת (טחינת הנסיך או היונה)
1 מיץ לימון סחוט
1 וחצי כפות מלח שולחן (תתחילו עם כף אחת)
1/2 כפית כמון
כפית סודה לשתייה

מתחילים : בוררים את החומוס (כל גרגיר שלא נראה טוב זורקים), מניחים בקערה את החומוס ומוזגים מים קרים עד לגובה של 10 ס"מ מעל החומוס.
לאחר כשעתיים מסננים ומחליפים את המים. מכניסים למקרר למשך 12- 15 שעות.
לאחר השריית החומוס במים מתחילים בבישול החומוס.
בסיר יצוק וכבד, מניחים את החומוס וממלאים מים מסוננים (תמי 4 או כל מים מסוננים אחרים) עד גובה של 7 ס"מ מעל החומוס.
מוסיפים לחומוס עם המים כפית סודה לשתייה ומתחילים בבישול. מביאים לרתיחה ולאחר מכן על להבה נמוכה כשעה וחצי עם מכסה.
תוך כדי מסירים את הקצף הנוצר מבישול החומוס ואם צריך להוסיף מים יש להוסיף לפי הצורך.
בכל משך הבישול גובה המים חייב להיות גבוה מהחומוס בסיר.
לאחר בישול החומוס יש להעביר למסננת ולהוציא כמה שיותר קליפות החומוס.
לאחר שעה וחצי בישול,יש לבדוק עם האצבעות או בטעימה האם החומוס מוכן.
איך יודעים מתי חומוס מוכן ? טועמים ומועכים.
אם החומוס נימוח לכם בפה ואם נמעך לכם בין בשתי האצבעות בצורה קלה, הוא מוכן.

טיפ לחומוס מושלם: לאחר בישול החומוס במים,יש לשמור כוס אחת של מים מתוך סיר החומוס

עוד טיפ חשוב לחומוס איכותי: לאחר בישול החומוס ולאחר סינון החומוס והוצאת כל הקליפות.
החזירו את החומוס לסיר ללא מים ובשלו את החומוס על אש נמוכה מאוד, עד להוצאת כל המים מהחומוס.
מידי פעם ערבבו או הקפיצו את הסיר, עד שהחומוס כמעט יבש ממים.
כל הפעולה אורכת כ12-15 דק'.
לאחר בישול וסינון החומוס יש להכניס את החומוס המבושל למקרר לשעה אחת בלבד.

טיפ לחומוס: רוצים להכין חומוס מסבחה? לאחר הבישול השאירו בצד כמות קטנה של חומוס מבושל והניחו אותו על החומוס המוכן.

מכניסים את החומוס למעבד מזון, מפעילים את מעבד המזון וטוחנים את החומוס עד לקבלת מרקם קרמי ואחיד.
בקערה גדולה,מכניסים את החומוס מוסיפים חצי כוס מים מבושלים(זה מהחומוס זוכרים) ובוחשים בכף עץ עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הטחינה ,המלח,הלימון,שום וכמובן הכמון. מערבבים שוב עם כף העץ עד לקבלת התערובת הרצויה.
במידה והחומוס סמיך יש להוסיף עוד כ-חצי כוס מים מבושלים.

טיפ לחומוס: לאחר קירור החומוס במקרר, החומוס יתמצק במקרר ולכן עדיף להכין מראש את החומוס כנוזלי ולא סמיך יותר מידי.
זהו החומוס מוכן.

להרכבת מנת החומוס: מורחים כמות נדיבה בקערה ומוסיפים את גרגירי החומוס החמים,מתבלים בשמן זית,כוסברה ופפריקה מתוקה.
מתכון חומוס מושלם. אל תוותרו על תוספות לחומוס כגון: פול או פטריות על החומוס.

מחפש מתכון לחומוס כמו של מסעדה? | מתכון חומוס באתר אוכל טוב - החומוס הטוב בארץ | איך מכינים חומוס בבית - מגוון מתכוני חומוס ביתי, מהיר וקליל עכשיו באתר אוכל טוב | מתכון לחומוס ישראלי | מתכון לחומוס מסעדות הטוב ביותר בארץ| המתכון הטוב ביותר לחומוס מסעדות | איך להכין חומוס כמו כמו במסעדה | מתכוני בשר מיוחדים