MENU

אתר אוכל טוב, מציע מגוון מתכונים כשרים. מתכוני דגים, מתכוני בשר, מתכון לחומוס ועוד..

יום חמישי, 23 באוגוסט 2012

קבב קבב ותיבול קבב

איך מתבלים קבב? איך להכין קבב בולגרי? איך להכין מתכון לקבב ישראלי?

רוצים לתבל את הקבב שלכם בצורה הטובה ביותר? רוצים לדעת איך מתבלים קבב ישראלי? רוצים להכין קבב בולגרי?
המתכון הטוב ביותר למתכוני קבב
קבב ישראלי אוהב כמון, מתכון לקבב בולגרי אוהב שום. למתכון קבב יווני עם חצילים, קבב רומני ועוד..
רוצה להכין קבב בבית? איך כדאי לבשל קבב?
מהי הדרך הטובה ביותר להכנת קבבים בבית
-->
התמונה צולמה במצלמת Canon 
Canon EOS Rebel T3 12.2 MP CMOS Digital SLR with 18-55mm IS II Lens and EOS HD Movie Mode (Black)

תיבול שווארמה הודו


אז ככה: שואלים אותי לא מעט על תיבול נכון לשווארמה הודו נקבה.
האם כדאי לתבל בכמון? האם כדאי בפפריקה?
היום אסביר מעט על שווארמה ואיך מכינים שווארמה טעימה ומזינה.

--> נתחיל עם הבשר: בשר לשווארמה הטוב ביותר הנו : שווארמה הודו נקבה.
יש לבקש מהקצב שווארמה הודו נקבה פרוס דק דק.
חשוב מאוד לחתוך את הבשר לאורך בסטריפים של 3-4 סמ' אורך על עובי של 2 ס"מ לפחות.
לקבלת שווארמה טעימה כמובן שצריך תיבול נכון.!!
הסבר על תיבול שווארמה: היום ניתן למצוא תערובות לתיבול שווארמה בכל סופר.
אני ממליץ לכם לקנות תיבול בהרט מתוק!! שימו לב בהרט מתוק! יש שני סוגי בהרט היום בשוק.
יש לבקש תיבול בהרט מתוק.
בנוסף את השווארמה מתבלים בנוסף עם כמון ,פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.
אל תוסיפי קולה או כל דבר אחר שהורס את תיבול השווראמה

נכון להיום יש מתכון שמסתובב ברשת מתכון לשווארמה הודו נקבה הטוב ביותר ברשת!!
מאסטר שף בשר הנו בלוג לאוהבי הבשר ממליץ לכם בחום.

תהנו

מתכון פסטה אלי אוליו

מתכון פסטה אלי אוליו
טיגון חזה עוף לפסטה אלי אוליו

 פסטה אלי אוליו מתכון מושלם לארוחה מהירה וקלה.
מחפש מתכון לפסטה אלי אוליו? עכשיו באתר מתכונים ואוכל טוב מתכון לפסטה אלי אוליו.
35 דק' ויש לכם ארוחה מזינה וטעימה.
עשבי תיבול כגון: כוסברה, טימין,ורוזמרין.
מענקים למנת הפסטה אלי אוליו טעמים וניחוחות מדהימים.
איך מכינים פסטה אלי אוליו? עכשיו המתכון הקל ביותר לפסטה אלי אוליו

מצרכים:
1 חבילת פסטה מבושלת
1/2 ק"ג חזה עוף
1/2 צרור כוסברה קצוצה
3 שיני שום כתושים
מעט שמן זית
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח שולחן
1 בצל גדול קצוץ

אופן ההכנה:

--> את חזות העוף חותכים לקוביות, מתבלים בכוסברה ,מלח ומעט פלפל שחור וכמובן שום.
מטגנים את הבשר עד שצבעו הופך ללבן.
מוצאים את הבשר לצלחת.
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מכניסים חזרה את הבשר ומוסיפים את הפסטה המבושלת. מערבבים ומוסיפים מעט שמן זית ואם יש צורך מוסיפים פלפל ומלח.
זהו..... מנת הפסטה אלי אוליו מוכנה להגשה.

בתאבון

התמונה צולמה במצלמת Canon Canon EOS Rebel T3 12.2 MP CMOS Digital SLR with 18-55mm IS II Lens and EOS HD Movie Mode (Black)