MENU

אתר אוכל טוב, מציע מגוון מתכונים כשרים. מתכוני דגים, מתכוני בשר, מתכון לחומוס ועוד..

יום רביעי, 25 באפריל 2012

עוגיות גרנולה בריאות | מתכון לעוגיות גרנולה אוכל טוב

מחפש מתכון לעוגיות גרנולה? מחפש מתכון לעוגיות גרנולה קלה ומהירה?

עוגיות גרנולה, מתכונים ואוכל טוב לעוגיות גרנולה
עוגיות נהדרות ליד הקפה,מהירות להכנה וקלות.
ניתן לשתף את הילדים באפיית העוגיות.
עוגיות גרנולה טעימות ובריאות, עם מגוון הפתעות בפה.
מתכונים ואוכל טוב במגוון עוגיות לחגים ושבתות

מצרכים:
1 כוס פקאן
250 גר' חמאה
1 כוס סוכר חום
1 כוס סוכר לבן
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
1 וחצי כוסות קמח לבן
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית קינמון
1 כפית מלח
3 כוסות שיבולת שועל
1/2 כוס נבט חיטה
1/2 כוס צימוקים
1/2 כוס חמוציות
100 גר' שוקלד מריר, מגורד דק דק


מתכון לעוגיות גרנולה, מתכון אוכל טוב
אופן ההכנה:

מחממים תנור ל- 180 מעלות
מניחים פקאנים על תבנית מכוסה נייר אפייה ואופיפ כ 5 דק'.
קוצצים את הפקאנים ומניחים בצד.

בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה,סוכר חום וסוכר לבן עד לאיחוד החומרים.
מוסיפים את הביצים אחת אחת בכל פעם וכמובן את תמצית הוניל.
מסננים לתוך המיקסר את הקמח,הקינמון,אבקת אפיה והמלח
ומערבבים במהירות נמוכה עד לאיחוד המרכיבים.
מוסיפים את שיבולת הדועל,נבט חיטה ושאר התוספות ומערבבים שוב במיקסר.

מהבצק שנוצר מגלגלים כדורים בגול כדור פינג פונג (קטן ,אך לא יותר מידי)
ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
לאחר שהנחנו את הכדורים בתבנית, לוחצים עם היד לקבלת עוגיה שטוחה.

--> טיפ לאפיית עוגיות: העוגיות תופחות !! יש לקחת מעט מרווחים בין עוגיה לעוגיה

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לכ- 12-15 דק'
מצננים את העגיות ושומרים בצנצנת אטומה.

מתכון עוגיות גרנולה בריאותיות, מתכון אוכל טוב לעוגיות עשירות בגרנולה וטעמים נהדרים | מתכון עוגיות לחג לשבועות| מתכון עוגיות לערב שישי וחג שבועות.

התמונה צולמה במצלמת Canon 
Canon EOS Rebel T3 12.2 MP CMOS Digital SLR with 18-55mm IS II Lens and EOS HD Movie Mode (Black)

מתכון לזניה איטלקית | לזניה איטלקית אוכל טוב

מתכון לזניה איטלקית | מתכון לזניה אוכל טוב

מחפש מתכון ללזניה איטלקית? מחפש מתכון מקורי ללזניה איטלקית?

לזניה איטלקית, אוכל טוב ומזין עכשיו באתר, מתכונים ואוכל טוב.
מי לא אוהב לזניה? ילדים אוהבים מאוד לזניה.
לכן היום נלמד להכין לזניה איטלקית, מיוחדת לילדים.
עשירה בעגבניות ושמנת. בדיוק כמו שילדים אוהבים.
מתכון לזניה קל להכנה עם ילדים.

מצרכים:

חבילת עלי לזניה( אין צורך בבישול מוקדם של עלי הלזניה)
200 גר' מוצרלה מגורדת.


לזניה לילדים
מחפש רוטב בשמל?
30 גר' חמאה
3 כפות קמח
3 כוסות חלב
1 כוס שמנת מתוקה
מלח,פלפל,אגוז מוסקט

מחפש מתכון לרוטב עגבניות?
30 גר' חמאה
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ,דק
2 שיני שום קצוצות
5 עגבניות טריות מקולפות וחתוכות לקוביות קטנות.
מלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם.
-->
אופן הכנת רוטב בשמל:
ממיסים בסיר קטן את החמאה, מוסיפים את הקמח ומסירים מהאש.
טורפים היטב יחד ומוסיפים באיטיות חלב ושמנת מתוקה.
מחזירים לאש קטנה ומערבבים ביטב עד להסמכה.
רביחה כזו לוקחת כ -10 דק' לפחות.

--> לרוטב העגבניות:
ממיסים את החמאה עם שמן זית ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
מוסיפים את העגבניות, מתבלים ומבשלים על אש קטנה, עד שהרוטב יסמיך.

טיפ לרוטב עגבניות ללזניה: רוצים לקבל רוטב טעים? הוסיפו אורגנו יבש

הרכבת הלזניה:
בתבנית משומנת היטב בחמאה,מניחים שכבה של עלי לזניה על כל התבנית.
מעל עלי הלזניה שופכים כמחצית מכומות רוטב העגבניות, רוטב בשמל כ-1/3 מהכמות
וחוזרים על הפעולה: שכבה שניה של עלי לזניה,מעל רוטב עגבניותורוטב בשמל.
מסימים בשכבה השלישית ואחרונה עם עלי לזניה ואת כל שאר רוטב הבשמל.
מוסיפים גבינת מוצרלה מגורדת ומקשטים באורגנו או טימין.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל -200 מעלות לכ- 40 דק'
20 דק' ראשונות עם נייר כסף ולאחר מכן ללא נייר הכסף עד להשחמה.

לעוד מבחר מתכונים ללזניה ומתכונים לשבועות כנסו לPicrest- אתר המתכונים והמסעדות של ישראל

מתכון לזניה איטלקית  | מתכון לזניה איטלקית מתוך האתר מתכונים ואוכל טוב | אוכל טוב מציע מגוון רחב של מתכוני אוכל טובים ובריאים | מתכוני לזניה לחג השבועות | מתכוני אוכל טוב ולזניה צמחונית עכשיו בתאר


מתכון מרק בצל צרפתי | מתכון אוכל טוב למרק בצל


מתכון מרק בצל צרפתי | מתכון אוכל טוב למרק בצל
מחפש מתכון למרק בצל צרפתי? מרק בצל אמיתי הינו מרק בצל צרפתי.
המרק הצרפתי משלב בתוכו בשר. או יותר נכון ציר בקר.
אבל בגלל שכל המנות באתר כשרות, גם מתכון למרק בצל צרפתי זה, הינו כשר.
אל דאגה מרק בצל צרפתי כשר, לא פחות טעים ממרק בצל צרפתי לא כשר.
שילוב המתיקות מהבצל בתוספת טימין טרי וזעתר טרי. מעניקים טעמים וניחוחות נפלאים.

מצרכים:
10 בצלים גדולים, חתוכים לפרוסות עבות
2 שיני שום, קצוצות
צרור טימין טרי
צרור זעתר טרי
1 כפית מלח שולחן
1 כפית פלפל, גרוס דק
1/2 כף סוכר
1/2 כוס יין לבן יבש
1/3 כוס ברנדי (לא חובה)
10 כוסות מים
8 פרוסות לחם קלוי
100 גר' גבינת פרמז'נו ריגנו (או כל פרמז'ן אחר)


אופן ההכנה:
הוספת טימין וזעתר טרי, מעניקים למרק הבצל טעם נהדר.
בחבל בישול, יש לקשור את צרור הטימין והזעתר ולהניחו בסיר עם הבצל
בסיר גדול,מטגנים את הבצל עד להשחמה יפה וזהובה. (לא לשרוף את הבצל)
משך הטיגון לוקח כ- 30 דק' על להבה נמוכה.
לאחר מכן מוסיפים את הסוכר ל כ- 5 דק' טיגון עד לקירמול יפה.
מוסיפים את המים, המלח, הפלפל הגרוס ומבשלים על אש נמוכה כ- 20 דק'. במכסה סגור
לאחר מכן מוסיפים את היין הלבן והברנדי ומבשלים כ-10 דק' נוספות.
יש להוציא את צרור התבלינים מהמרק (טימין וזעתר)

רוצים להכין רביחה למרק בצל?
רביחה מהירה למרק בצל צרפתי: 3 כפות קמח, 2 כפות מים. מערבבים טוב  עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים.
שופכים את הרביחה למרק, תוך כדי ערבוב המרק במהירות, עד לסמיכות.

ממשיכים לבשל כ- 10 דק' וזהו. המרק בצל מוכן.

טוסט צרפתי על מרק בצל:
מכניסים לתנור שחומם מראש את פרוסות הלחם ועליהם את גבינת הפרמז'ן לכ- 6 דק' לתנור.
מוזגים לקערת מרק ומניחים את הלחם .

בתאבון


מרק בצל צרפתי, אוכל טוב ומתכונים | מרק בצל צרפתי לחג השבועות | מרק בצל צרפתי קל ומהיר להכנה

כנפיים בתיבול מזרחי | מתכון לכנפיים אוכל טוב


מתכון כנפיים ,אוכל טוב
כנפיים בתיבול מזרחי | מתכון כנפיים, אוכל טוב


מחפש מתכון לכנפיים בתיבול מזרחי?

מחפש כנפיים ברוטב מזרחי חריף?

מתכון לכנפיים בתיבול מזרחי,צלויות בגריל או בתנור.
מתכון אוכל טוב לכנפיים בתנור בתיבול "ראס אל חנות" ועוד דברים טובים.
כנפיים על הגריל, נחטפות ביום העצמאות כמו לחמניות.
אצלנו החברים, מתחילים בצליית כנפיים ורק לאחר מכן עוברים לבשר אמיתי.
כנפיים שילדים אוהבים | מתכון לכנפיים בתיבול מיוחד לילדים.

מצרכים:
1 ק"ג כנפיים טריים ונקיים
1 כף בהרט (מתוק) או ראס אל חנות
1 כף כמון
1 כף פפריקה מרוקאית מתוקה
1/2 כפית כורכום
1 כף אורגנו יבש
3 שיני שום קצוצות
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
3 כפות שמן זית.

אופן ההכנה:
בקערה גדולה מכניסים את כל הכנפיים.
לתוך קערת הכנפיים, מוסיפים את כל התבלינים,חוץ מהשמן.
מערבבים טוב טוב את כל החומרים יחד.
טיפ לתיבול כנפיים: מתבלים את הכנפיים, מערבבים טוב טוב ור ק לאחר מכן מוסיפים שמן.
למה? כי ככה הכנפיים שומרות על התיבול ולא נשרפות על הגריל או בתנור.
לאחר מכן, מוסיפים את השמן ומניחים במקרר כ-שעה.

כנפיים בתנור? כנפיים בגריל? כנפיים על הפלנצ'ה? מה עדיף?......
אז ככה, כל האמצעים כשרים. לכל צורת בישול או צלייה יש את ההיתרונות שלה.
כמעט ואין חסרונות לצלייה על תנור או גריל או פלנצ'ה.
תהנו

מתכון לכנפיים של הדיקסי | מתכון כשר לכנפיים של הדיקסי | מחפש מתכון לכנפיים של הדיקסי בתל אביב? | מתכון אמיתי לכנפיים של הדיקסי | אוכל טוב ומתכון לכנפיים של מסעדת הדיקסי | מתכון הכנפיים הטובות ביותר